google-site-verification=FifK-GqXn_lvkZJ108R9rTupQNjQxacHq0msZ74ZeT0

Pre základnú funkčnosť, spríjemnenie používania a analytické účely naša stránka používa funkcie cookies.

Menu

LK Baits - Crash Ball

Cena s DPH:
19.30€
13.51€
Doručenie: 4.99€
Kód produktu: 31020602
Výrobca:

Popis:

Revolučný produkt, ktorý prichádza do sveta rybárčenie. Firma LK Baits spoločne s talianskym t ...

POPIS KRMÍTKO LK BAITS CRASH BALL 65GR

Revolučný produkt, ktorý prichádza do sveta rybárčenie. Firma LK Baits spoločne s talianskym tímom Advance vyvinula produkt nových rozmerov, ktorý je perfektný pomôckou pre kŕmenie na vzdialenosti do 100m. Cieľom nášho vývoja bolo dodať na trh funkčné "krmítko", ktoré bude prepracované do najmenších detailov. Touto pomôckou ľahko navnadíme kŕmne gule, nech už chytáte kdekoľvek. Revolučná novinka práve prilieta!

Patentovaný systém otvárania: Systém magnetov zaručuje bezproblémové otvorenie kŕmidla po dopade na hladinu a okamžité vysypanie návnady.

Znížený odpor pri vyťahovaní z vody: Akonáhle krmítko dopadne na hladinu, okamžite sťahujte. Nemusíte čakať na vysypanie, návnada sa rozptýlila nárazom o hladinu v sekunde. Pri sťahovaní sa kŕmidlo zavrie a krásne kĺže po hladine rovno k vám alebo zostane otvorená as ešte menším odporom ju stiahnete. Nehrozí žiadne pretočenie, zamotania ani krútenie vlasca.

Ľahké plnenie: Vďaka patentovému magnetickému systémunabíráte návnady veľmi ľahko a rýchlo a najmenších problémov Crash Ball uzatvárate. Vďaka maximálnej tesnosti dopravíte návnadu na vaše miesto v 100% stave.

Nahadzovanie: Crash Ball LK Baits je vyvinutý na zakrmovanie na vzdialenosti do 100 m. Pripravte si kŕmne gule z method mixu, krmíkového mixu, peliet alebo pridajte červami a presne dopravte svoju návnadu na svoje kŕmne miesto. Pri hode nedochádza k zamotávaniu a ani otvorenie.

Druhy návnad: Do guľového kŕmidla môžete použiť akúkoľvek návnadu podľa Vašej fantázie. Návnady môžete zaliať booster, esenciou, tekutú potravou. Crash Ball je utesnený a preto umožňuje dopraviť na veľkú vzdialenosť i časť atraktívnych tekutín.

Recenzie

Pre tento produkt zatiaľ nebola napísaná žiadná recenzia.
Napísať recenziu!