Pre základnú funkčnosť, spríjemnenie používania a analytické účely naša stránka používa funkcie cookies.

Menu

BAIT BAIT - TRVANLIVÉ BOILIES YODA - 24MM 1KG

Cena s DPH:
13.50€
Doručenie: 4.99€
Kód produktu: BBT-Y2410
Výrobca:

YO-DA (Zmes korenín/Cesnak + Banán/Krill)

Po ohromnom úspechu rozpustnej nástrahy Yo-Da prišla varená a stabilizovaná verzia tejto legendárnej nástrahy. Táto nástraha sa zrodila z kombinácie základných zmesí veľmi úspešného Rodinu a Ébredő Erő, ktoré su zmiešané v pomere 50-50. Na základe úlovkov, ktoré nám zasielajú rybári v neuveriteľnom množstve sme si istí, že toto boilies priláka ešte množstvo veľkých kaprov. Vďaka svojej atraktivite a vysokému obsahu vo vode rozpustných látok je táto nástraha silnou zbraňou do každej situácie a je vhodnou voľbou aj na kaprárske preteky. Pozor! Medzi jednotlivými dodávkami tohto boilies môžu byť mierne rozdiely vo farebných odtieňoch, ktoré sú zapríčinené farbou mletej papriky alebo zmesy korenín. V žiadnom prípade nejde o zníženie kvality alebo zmenu receptúry!

Popis:

Trvanlivé boilies sú upravené veľmi špeciálnym spôsobom, takže keď ich držíte v ruke, necítite rozdiel v porovnaní s čerstvo vyrobenými boilies. Vďaka tomuto jedinečnému procesu nemajú boilies nepríjemnú horkú príchuť. Boilies Bait Bait nie je konzervované stlačením hodnoty PH, čo je vidieť aj na obrovskom množstve rekordných úlovkov. Spojili sme špeciálne potravinové konzervačné látky s naším jedinečným konzervačným postupom. Bohužiaľ, nemôžeme zaručiť 3-ročnú trvanlivosť, pretože vyššie záručné doby sa dosahujú aplikáciou chemického zásahu, ktorý by ovplyvnil aj lovnú silu boilies. Sme však presvedčení, že viacročná záruka nie je potrebná, pretože návnady sa veľmi rýchlo míňajú. Trvanlivosť nástrah je 2 roky. 

Medzi rovnakou príchuťou trvanlivého, soleného a čerstvo vyrobeného boilies sú možné minimálne farebné rozdiely. Je to spôsobené rôznym obsahom  konzervačnej tekutiny a rozdielnymi procesmi sušenia!

Recenzie

Pre tento produkt zatiaľ nebola napísaná žiadná recenzia.
Napísať recenziu!