google-site-verification=FifK-GqXn_lvkZJ108R9rTupQNjQxacHq0msZ74ZeT0

Pre základnú funkčnosť, spríjemnenie používania a analytické účely naša stránka používa funkcie cookies.

Menu

Korda - Basix Hair Rigs Wide Gape 8/18lb

Cena s DPH:
3.99€
Doručenie: 4.99€
Kód produktu: KBX016
Výrobca:

Popis:

Montáže BASIX Ready Tied Hair Rigs sú hotové montáže ktoré stačí len vytiahnuť z balenia a sú pripravené na použitie, všetko, čo len musíte urobiť, je pridať boilie alebo waftersky, a môžete nahodiť!

Tieto montáže sú naviazané bez novej filmom obalennej šnúrky v Camo verzii BASIX Coated Hooklink ktorá je stiahnutá pred háčikom BASIX Wide Gape, tak aby mal háčik voľný pohyb a efektívnejšie sa zasekával.

Vlas na navlečenie boilie je stiahnutý a je opatrený kúskom silikónu, ktorý drží boilies na mieste a pomáha predchádzať zamotaniu, dĺžka týchto vlasu bola optimalizovaná k veľkosti nástrah, ktoré zodpovedajú zvolenej veľkosti háčika. Veľkosť 8 je určená pre nástrahy 12 mm, veľkosť 6 pre 15 mm a veľkosť 4 pre 18 mm.
Každý náväzec je dodávaný s niekoľkými zarážkami a rôzne veľkými zarážkami Extenda, ktoré vám umožní meniť dĺžku vlasov a používať rôzne kombinácie návnad, pre ktoré je náväzec určený. Montáž je zakončená slučkou a opatrená prevlekom proti zamotaniu BASIX, to umožňí rýchle a jednoduché pripevnenie k zostave BASIX Lead Clip Leader alebo BASIX Lead Clip Action Pack (ktorá zahŕňa QC obratlíky).

Dodáva sa v balení po 2 kusoch - k dispozícii vo veľkostiach háčikov 4, 6 a 8 v prevedení s protihrotom alebo bez protihrotu

Recenzie

Pre tento produkt zatiaľ nebola napísaná žiadná recenzia.
Napísať recenziu!