google-site-verification=FifK-GqXn_lvkZJ108R9rTupQNjQxacHq0msZ74ZeT0

Pre základnú funkčnosť, spríjemnenie používania a analytické účely naša stránka používa funkcie cookies.

Menu

Delphin - Taška na bižutériu a nadväzce RigSTATION SPACE C2G

Cena s DPH:
35.95€
Doručenie: 4.99€
Kód produktu: 101002363
Výrobca:

Popis:

Delphin SPACE je označenie pre exkluzívnu sériu tašiek z dielne značky Delphin. Vyznačuje sa špičkovým spracovaním, kvalitnými zipsami, ale najmä výnimočným dizajnom s použitím C2G kamufláže.

Uložiť všetky komponenty a nadväzce bol pre aktívneho kaprára vždy boj. Až do momentu, kým sme nenavrhli dizajn modelu RigStation. Taška, ktorá poskytuje obrovský úložný priestor a je zároveň kompaktná. Taška, ktorá spája peračník na nadväzce s taškou na bižutériu.

Hlavná priehradka poskytuje veľkorysý priestor na uloženie rôznej bižutérie, nadväzcových šnúr a náradia potrebného k zostaveniu vašich montáži. Navyše sa v nej nachádzajú 4 praktické krabičky, v ktorých bude vaša bižutéria vždy na poriadku. Krabičky majú rôzne vnútorné usporiadanie a vy si ich môžete teda naplniť spôsobom, ktorý uznáte za najvhodnejší. Stredový panel je opatrený malými sieťovými vreckami na jednej strane a veľkým sieťovým vreckom na strane druhej. Vďaka tomuto vyhotoveniu vždy vidíte čo sa nachádza vo vnútri a bez problémov tak nájdete vždy tú požadovanú časť výbavy. RigStation obsahuje taktiež dve penové plochy slúžiace na dokonalé usporiadanie a uchytenie vašich nadväzcov. Devízou tejto tašky je taktiež úchop, situovaný v hornej časti, vďaka čomu tašku pri transporte neprevraciate a všetky komponenty v nej sú tak stále na svojom mieste. Navyše je vybavená kvalitnými zipsami s efektnými plastovými ťaháčikmi.

Technické parametre:
Rozmery: 31x 24x11 cm
Vnútorné vrecko: 30x23x7 cm
Rozmer prepážok vnútri: 10x8 cm
Rozmer prepážok vnútri: 21x14 cm
Rozmer plastových krabičiek: 10,5x 6,5x2,5 cm
Rozmer penovej plochy: 27x10x1 cm

Štýlová patentovaná kamufláž z dielne značky Delphin pod označením C2G má mnoho podôb a uhlov pohľadu. Presne tak aj jej názov, ktorý môžeme voľne preložiť ako Carpath 2. generácie, čo priamo odkazuje na jej predchodcu, ale môžeme ho čítať aj ako Carpath to Green, teda prechod myšlienky Carpathu do zelenej farby. Jej jedinečnosť a nezameniteľnosť spočíva v prvkoch, z ktorých je vytvorená. Na prvý dojem ide o kamufláž tvorenú troma rôznymi odtieňmi zelenej. Všetko sa však zmení pri detailnejšom pohľade, kedy si všimnete siluety kaprov, komponentov kaprárskej montáže a lôg značky Delphin spolu s označením C2G. Vďaka tomuto neopakovateľnému prevedeniu sa vaša rybárska výbava okamžite stane jedinečnou a maximálne originálnou. 

Youtube videá

Recenzie

Pre tento produkt zatiaľ nebola napísaná žiadná recenzia.
Napísať recenziu!