google-site-verification=FifK-GqXn_lvkZJ108R9rTupQNjQxacHq0msZ74ZeT0

Pre základnú funkčnosť, spríjemnenie používania a analytické účely naša stránka používa funkcie cookies.

Menu

Daiwa - Cast´izm Carp 10ft 3lb

Cena s DPH:
150.00€
128.00€
Kód produktu: 11913-306
Výrobca:
Tovar nie je skladom!
Dátum archivácie:
2022-11-29

Popis:

HVF® karbónový blank

Konštrukcia karbónových vlákien X45®

3K blank splietaný z karbónových vlákien

V-Joint® put-over spojka

kvalitná rukoväť

Fuji® sedlo navijaku DPS

Fuji® Alconitová K-očká

S kaprovými prúty Cast'izm prináša DAIWA kompletne inovovanú, ale zároveň veľmi obľúbenou sériu prútov. Blank prútov Cast'izm je vyrobený podľa najnovších metód a trendov, z veľmi kvalitného HVF karbónového vlákna. Technológia splietanie karbónového vlákna X45 vytvára vďaka splietanie v uhle 0 °, 90 ° a 45 ° podporný obal a zabraňuje nežiaducemu krúteniu prútu pri náhode. Výsledné spracovanie robí z týchto prútov veľmi odolného spoločníka. Prúty sú veľmi pružné, napriek tomu je blank dostatočne pevný, čo vám dopomáha k naozaj ďalekým a presným hody na veľké vzdialenosti.

A to aj za náročných podmienok. Vďaka skvelej akcii špičky pracujú prúty perfektne aj pod záťažou a v kombinácii so silnou chrbticou vám garantujú veľa zábavy pri súboji s rybou, ale aj pri jej zdolávaním a bezpečnom navedenie do podberáku. Exkluzívne DAIWA V-Joint spojka sa stará o rovnomernú krivku ohybu a veľkú stabilitu v spojovacích častiach prútu. Originálne očká Fuji Alconite K dodatočne prispievajú ku skvelým nahazovacím vlastnostiam prútov Cast'izm.

Vďaka špeciálnej alkonitové vložke očiek, ktorá zabraňuje zamotania vlasca, sa znižuje riziko takmer na nulu. Celý povrch blanku prútu je potiahnutý prémiovým 3K splietaným karbónovým vláknom. Diskrétne 3D logo dodáva prútom veľmi noblesný nádych. Rukoväť má potiahnutú zmršťovacou hadičkou. S exkluzívnou matne čiernou úpravou okolo Fuji sedla navijaku.

Recenzie

Pre tento produkt zatiaľ nebola napísaná žiadná recenzia.
Napísať recenziu!